Welkom in de Gîte du Moulin

 


De gîte, geheel gerenoveerd en ingericht, bevat een compleet ingerichte keuken (vaatwasser, glasceramische kookplaat en magnetron-oven) en een multimedia voorziening (T .V met DVD-speler, home-cinema en een gratis WiFigdgd- internet aansluiting).

Samengesteld uit twee gebouwen (het oude molenaarshuis,links en de schuur rechts), verbonden met een groot terras.Het beboste erf van 1000 m2 is gelegen langs een riviertje waar zich vroeger de korenmolen bevond.

 

Vanuit de gîte kunt u wandelingen maken waarvan u de beschrijving in het welkomstboekje kunt vinden.

Eveneens is er gelegenheid voor tennissen en vissen in het dorp op 1 km afstand. (Inlichtingen te bevragen bij de eigenaar) 

De streek is rijk aan historische monumenten, u kunt het spoor volgen van : Clovis (Soissons),
Alexander Dumas en Racine (Villers Cotterets), Jean de la Fontaine (Château Thierry), de koningen en keizers vanaf Lodewijk de vijftiende tot Napoléon de derde (Compiegne en Pierrefonds) de graven van Valois (Crepy en Valois), de graaf van Condé( Château van Chantilly), Senlis, Dom Perignon (Auvillers) en de Champagnestreek………..

Als u van pretparken houdt, heeft u de keus uit :
Centerpark du Lac d’Ailette (30 km) om te zwemmen, Park Asterix (60 km), La mer de sable (Zandzee 60 km) of Disneyland parijs (100 km)


Schrijf ons :
danielle.couvercelle@sfr.fr
gite-du-moulin
22/01/2010